Mad & Drikke

OPLYSNINGERNE GÆLDER FOR 2024:

Nu er vil klar med forsalget af mad til Dansktopfestivalen i 2024. Vi har samlet erfaringer og tilbagemeldinger fra 2023, og har indgået et stærkt samarbejde med vores lokale gourmet-kok Christian Pichardt, der driver restaurant på Tranekær Gods. Sammen med Christian har vi sammensat en menu af klassiske retter, der kan købet i forsalget og som serveres i vores nye tiltag FestivalKroen – et festligt madtelt direkte på festivalpladsen. Du får muligheden for at bestille følgende – som kun fås ved at købe det i forslaget her.

Smørrebrød til frokost.
Alle tre dage klokken 12.00

Tarteletfesten
Fredag klokken 18.00

Grisefesten
Lørdag klokken 18.00

Grillet hakkebøf med bløde løg
Søndag klokken 18.00

Rul ned på siden for at se beskrivelsen. 

Herudover sørger vi for et godt udvalg af madvogne på festivalpladsen til både frokost og aften, ligesom der findes fadølsbar, vinbar, kaffebar og specialølbar.

HØJTBELAGT SMØRREBRØD
FREDAG, LØRDAG OG SØNDAG KLOKKEN 12.00. KUN 149 KR

Som noget nyt, tilbyder vi i 2024 mulighed for at forudbestille en lækker frokostanretning, der er klar til afhentning klokken 12.00, når der er frokostpause i musikken. Du får tre stykker hjemmelavede smørrebrød efter alle kunstens regler – med bla. roastbeef, ribbensteg, skinke, æg og rejer, leverpostej og flere andre muligheder. Frisksmurt og med lækkert fyld på godt rugbrød. Serveres i anretning af tre stykker uspecificeret.

TARTELETFESTEN – FREDAG 18.00
6 TARTELETTER. 149 KR

Ta’ med til Tarteletfesten i FestivalKroen med køkkenchef Christian Pichardt. Vi serverer seks lækre tarteletter med hjemmelavet fyld og friske grønsager. Vi laver to slags tarteletter på cremet flødesauce, krydret med muscatnød, salt og peber – og masser af smør.  Du får en variant med kogt skinke med friske gulerødder, ærter og masser af ærteskud – og den klassiske variant med mørt, lækker hønsekød, grønne og hvide asparges og godt med hakket persille. Serveres fra Festivalkroens buffet. Du får tre af hver variant – seks i alt. Rækker sulten til mere, kan du købe flere for 25 kr/stk.

GRISEFESTEN – LØRDAG 18.00
3 SLAGS GRILLET GRIS MED TILBEHØR KUN 179 KR

Lørdag byder vi indenfor til den store grisefest, hvor vi helsteger store, røgede svineskinker,  griller hele svinebryster med lokal øl og honning, og sidst men ikke mindst steger saftig svinenakke i vores egen BBQ-sauce. Nyd en lækker anretning, hvor vi også serverer en cremet kartoffelsalat fyldt med grønne urter, æbler og løg, salat af flere slags tomater med rødløg og oliven og naturligvis vores hemmelige BBQ-dressing og godt brød.

Vores gode kød serveres fra en buffet, hvor kokken sørger for godt med kød på din tallerken. Tilbehøret serveres i anretninger

GRILLET HAKKEBØF – SØNDAG 18.00
MED BLØDE LØG OG TILBEHØR KUN 149 KR

Søndagsmiddagen står på en vaskeægte dansk klassiker, når køkkenchef Christian Pichardt griller store lækre hakkebøffer af kvalitetskød og garnerer med bløde løg på toppen, agurkesalat, kogte kartofler en god, kraftig hjemmelavet flødesovs efter alle kunstens regler. Søndag, sovs og kartofler!